E-learningmodule (1 accreditatiepunt) over epilepsie en toediening noodmedicatie. | Doelgroep: zorgverleners en mantelzorgers.
Module over epilepsie en onder andere over het toedienen van noodmedicatie. Doelgroep: alle zorgverleners en mantelzorgers. Studieduur: ongeveer 1-2 uur. De module is 1 jaar voor je toegankelijk. Accreditatie: 1 ODA punt.
De inhoud is gebaseerd op de laatste versies van protocollen en richtlijnen. Onze e-learning wordt continu aangepast als er wijzigingen zijn.
Voor wie
Alle zorgverleners en mantelzorgers
Niveau en gewenste voorkennis
Geen specifieke vooropleiding nodig.
Wat wordt er behandeld
Epilepsie is een verzamelnaam voor aandoeningen waarbij aanvallen (insulten) optreden van veranderingen in de elektrische activiteit in de hersenen. Hersencellen communiceren met elkaar door het afgeven van elektrische impulsen. Bij een epilepsieaanval worden sommige hersencellen overactief en gaan in het wilde weg elektrische signalen afgeven. De aanval / het insult, duurt meestal maar kort. In deze module behandelen we:
De module bevat een theorietoets. Om de module succesvol af te ronden dien je de theorietoets te behalen met een minimale score van 80%. Je kan een toets 1 keer maken en vervolgens 2 keer herkansen. Daarna is er altijd even contact om te kijken of er iets speelt als extreme faalangst of dyslexie. In dat geval kunnen we kijken naar een passende oplossing. Is dat niet het geval zetten we de toets nog een keer voor je open.
Doelstelling
Hoeveel tijd heb je nodig
Deze training is ook als incompany te boeken
direct een prijsindicatie