Over onze docente:

Team Zorg voor Leren

Trainingen van Zorg voor Leren worden in kleine groepen gegeven en gaan altijd door, ze hebben geen minimum qua inschrijving. Alle bijscholingen zijn gebaseerd op de werkwijzen van Vilans.

Team Zorg voor Leren

Zorg voor leren biedt bijscholingen gebaseerd op de werkwijzen van Vilans. Onze scholingen gaan altijd door (dus ook al zijn er een keer maar 1 of 2 aanmeldingen). We werken met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Onze stijl is persoonlijk, betrokken en informeel en met ondersteuning van techniek, bijvoorbeeld e-learning.

Vise op leren

We vinden het belangrijk dat je je als deelnemer op je gemak voelt en dat je met zelfvertrouwen de bijscholing verlaat. In een groep van maximaal 8 deelnemers is er ruimte om te oefenen en om kennis met elkaar uit te wisselen. Onze visie op leren en onze bijscholingen lees je hier http://zorgvoorleren.nl/visie/

De trainers van Zorg voor leren hebben vrijwel allemaal de volgende achtergrond:

  • Gediplomeerd verpleegkundige
  • Docentenopleiding afgerond of uitgebreide trainerservaring
  • Veelal zelf nog werkzaam in de zorg
  • Gespecialiseerd in het onderwerp van de scholing

De meeste bijscholingen hebben de volgende opzet: E-learning > Praktijk > Herhaling per mail.

Zorg voor leren beschikt over een digitale leeromgeving. De modules zijn ontwikkeld (en worden bijgehouden!) in samenwerking met specialisten en als deelnemer houd je 2 jaar lang toegang tot de modules met alle theorie.

Het scholingsaanbod

Het aanbod van bijscholingen voor jou als zzp’er is ontstaan door met een klankbordgroep van zzp’ers om tafel te gaan en te luisteren naar waar zij behoefte aan hebben en hen ook te vragen welke investering zij hiervoor willen doen qua tijd en geld.

PDCA

Voor jou als zorgondernemer is de Plan-Do-Check-Act cyclus van belang om je kwaliteit te borgen en deze cyclus is zeker ook voor ons van belang. We zijn continu bezig om ons aanbod te verbeteren. De feedback van deelnemers is hiervoor een belangrijke bron van informatie.

De mensen achter Zorg voor leren

Zorg voor leren is in 2014 opgericht door Paulien, Carolien en Nadine. Je vindt meer informatie over hun achtergrond op de website van Zorg voor leren.

Team Zorg voor Leren

CURSUSSEN VAN TEAM ZORG VOOR LEREN

5
5 accreditatie punten
€ 139,50
Infuustherapie: Perifeer infuus en PICC lijn maandag 17 sep - 09:30 - 12:30
6
6 accreditatie punten
€ 139,50
15
15 accreditatie punten
€ 319,00
Voorbehouden en risicovolle handelingen (VRH) - 15 accreditatiepunten maandag 24 sep - 10:00 - 16:30
Nog 2 plaatsen beschikbaar.
15
15 accreditatie punten
€ 319,00