Over onze docente:

Ciska Roth

Ciska Roth

Het is mijn diepe overtuiging (inmiddels) dat ieder mens er toe doet, veelkleurig is en met de ander in een veilige en betekenisvolle relatie kan staan.  En zich daar vanuit kan ontwikkelen. Dat breng ik graag tot uitdrukking in hoe ik werk bij Color Mix – care, coaching & training als zzp’er. Meewerken aan een sfeer van veiligheid, respect en eenheid, geeft mij veel voldoening.

Mijn opleiding tot palliatieve zorg verpleegkundige heb ik gedaan aan het Erasmus MC. Voor coach heb ik de beroepsopleiding gevolgd aan de ALBA academie, Post HBO, sindsdien maak ik nog steeds deel van een intervisiegroep uit. Bij het IKNLheb ik de train-de-trainers opleiding palliatieve zorg gedaan. Van 2004 – 2007 heb ik de opleiding tot enneagramtrainer gevolgd aan de Trifold School van Helen Palmer en David Daniels (Gecertificeerd Enneagram Docent).

Ik ben in staat een spiegel voor te houden, soms letterlijk, waardoor de ander zijn eigen veelkleurigheid gaat ontdekken. En ik houd ervan mensen met elkaar in contact te brengen.

Ciska Roth

CURSUSSEN VAN CISKA ROTH

24
24 accreditatie punten
€ 599,00
Palliatieve Zorg - 24 accreditatiepunten 17 jan 2019 - 13:00 - 17:00
Nog 5 plaatsen beschikbaar.