Persoonlijke effectiviteit - De kracht van ‘Achterste Voren Denken’

Leer hoe je sneller tot werkende oplossingen komt door anders te denken.

Denk met jouw Managementteam meer in oplossingen en ambitie. Achterste voren denken is een methodiek waarmee leden van het management sneller tot de kern komen en de juiste interventies inzetten. Huidige opvattingen worden opgeschut waardoor problematiseren uitblijft en oplossingsgericht denken toeneemt.

In compagny Workshop van 1 dagdeel (3 uur). Aan de hand van een uitdaging (teamopdracht) wordt de theorie van oplossingsgericht denken geïllustreerd. Daarna komt een actueel vraagstuk van het MT aan bod. 

Docent:
Ingrid Boerbank is een ervaren gedragskundige die kan coachen, trainen, doceren, testen en adviseren. Op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkstress, vitaliteit, effectief leiderschap, management en organisatie, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, competentieontwikkeling en communicatie.

Docent voor het NCOI (Effectief communiceren, De leidinggevende als coach, Arbeids- en gezondheidspsychologie, Bedrijfspsychologie en organisatiegedrag, Managementvaardigheden). Tevens docent voor de Life Coach Opleiding van Schott & Co.

Minimaal 8 - maximaal 12 deelnemers. Prijs is per deelnemer en gaat uit van een externe locatie.
Neem svp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Praktische informatie
Prijs: € 255,16 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 3

Categorie Technisch

Meer informatie over Technisch

Deel via social media:

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

ANDERE DATUM?

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden