Persoonlijke effectiviteit - Coachen op de werkvloer

Leiderschapskwaliteiten zijn niet alleen belangrijk als je een aangewezen leidinggevende functie hebt. Ook als andere zorgverlener zal je vaakverantwoordelijkheid dragen voor een x aantal patiënten en daarom collega’s om je heen moeten aansturen om de zorg goed te laten verlopen. Dat kan een net jongere college zijn, maar dat kan ook zijn een oudere collega zijn met al bijna 40 jaar ervaring. Dan zie je jezelf ineens aankomen…  

In deze workshop staat centraal welke elementen je kunt inzetten om je collega’s te coachen, of deze nou minder, evenveel of zelfs meer ervaring hebben dan jij. We kijken hierbij naar jullie eigen ervaringen en zullen gebruik maken van inzichten uit de sport m.b.t. trainen/coachen die we vertalen naar jullie werk. 

Een training van 1 dagdeel. Deze training kan ook incompany worden verzorgd. 

Trainer:

Onze docente is gefascineerd door lichaam en geest en  helpt mensen plezier te hebben in hun werk en leven. Ze laat mensen graag in hun eigen kracht staan. Ook met teams werkt ze graag aan krachten bundelen, grenzen verleggen en inzicht verkrijgen in jezelf en elkaar, zowel in sport als in de gezondheidszorg. Haar achtergrond in bewegingswetenschappen, psychologie en werk in het ziekenhuis in het kader van patiëntveiligheid zijn hiervoor de ideale basis. 


Praktische informatie
Prijs: € 255,16 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 3

Categorie Verdieping

Meer informatie over Verdieping

Deel via social media:

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

ANDERE DATUM?

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden