Communicatie - Effectief communiceren en beïnvloeden op de werkvloer

Een praktische training voor zorgverleners met veel (lastige) klantcontacten en beginnende leidinggevenden. Over het algemeen bestaat deze training uit de volgende onderdelen:

Basis: Wie ben ik? Om meer inzicht te krijgen in de eigen communicatiestijl. Verbale communicatie; gericht op ‘actief luisteren’ waardoor je contact maakt met de ander, zelf informatie in de kern kunt overbrengen en relevante informatie van de ander weet los te krijgen.

Non-verbale communicatie: hier staat oefenen met lichaamstaal en stemgebruik centraal. Afhankelijk van de behoefte wordt verder getraind op onderwerpen zoals bijvoorbeeld feedback, omgaan met weerstand en effectief beïnvloeden.        

Aantal dagdelen: 5

Trainer/coach:  

Onze trainster, Ingrid Boerbank, is een ervaren gedragskundige die kan coachen, trainen, doceren, testen en adviseren. Op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkstress, vitaliteit, effectief leiderschap, management en organisatie, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, competentieontwikkeling en communicatie. Docent voor het NCOI (Effectief communiceren, De leidinggevende als coach, Arbeids- en gezondheidspsychologie, Bedrijfspsychologie en organisatiegedrag, Managementvaardigheden). Tevens docent voor de Life Coach Opleiding van Schott & Co.


Praktische informatie
Prijs: € 1.013,42 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 15

Categorie Verdieping

Meer informatie over Verdieping

Deel via social media:

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

ANDERE DATUM?

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden